Riedidlo Revell Color mix 100ml

Tlačiť
6,30 €
riedidlo
dostupný skladom
Popis

Riedidlo Revell Aqua  Color Mix

Výrobca: Revell

Kód: 39621

Obsah: 100 ml

Dva v jednom: riedidlo a spomaľovač schnutia.

V zásade je možné farby Aqua Color pre uľahčenie nanášania riediť vodou. Avšak ich riedenie prípravkom Aqua Color Mix má hneď dve výhody. Po prvé je to spomaľovač schnutia, ktorý je súčasťou tejto zmesi. Ten zabraňuje príliš rýchlemu zasychaniu farby vo vnútri pištole a na pozadí vašich modelov. Po druhé dosiahnete s obsiahnutým riedidlom lepšie výsledky na samotnom modeli. Pokiaľ používate farby matných a saténovo matných odtieňov zabráni Aqua Color Mix vzniku nežiaducich čiar po aplikácii farby. Odporúčaný pomer riedenia je 1 diel Aqua Color Mix na 3-4 diely farby. Vzhľadom na to, že ideálny pomer je silne závislý na striekacej pištoli a na výkone kompresora, skúšajte najskôr náter s menším podielom riedidla Aqua Color Mix. Pokiaľ striekacia pištoľ farbu "prská" alebo zasychá farba na povrchu modelu príliš rýchlo (a vzniká hrubý namiesto hladkého náteru), jednoducho farbu viac zrieďte

Návod na použitie: Riedidlo a predlžovač schnutia v jednom. Na riedenie farieb Revell Aqua Color určených do striekacích pištolí. Pomer riedenia (diely farby: diely riedidla) 4:1 až 3:1, čím menšia je hlavica striekacej pištole, tým viac je vhodné riediť. Zriedenie farby oneskorí zasychanie farby v pištoli aj na modeli. Zaschnutú farbu odstraňujte prípravkom Aqua Color Clean.

Varovanie! Horľavý. Ak je potrebná lekárska pomoc, majte poruke obal alebo štítok výrobku. Uchovávajte mimo dosahu detí. Pred použitím si prečítajte údaje na štítku. Chráňte pred teplom/iskrami/otvoreným plameňom/horúcimi povrchmi. - Zákaz fajčenia. PRI STYKU S KOŽOU (alebo s vlasmi): Všetky kontaminované časti odevu okamžite vyzlečte. Opláchnite kožu vodou/osprchujte.
Pozor! Tento výrobok nie je hračka.

Jednotiek v balení: 100 ml