BISON SUPER WOOD D3 250g vodeodolné disperzné lepidlo

Tlačiť
5,50 €
disperzné lepidlo
skladom
Popis

BISON SUPER WOOD D3

Výrobca: Bison

Objem: 250 gramov

Kód: BIS5298

Vodovzdorné disperzné (PVAc) D3 lepidlo na všetky typy mäkkého a tvrdého dreva, drevovláknitých dosiek, drevotrieskových dosiek, preglejok, dyh, papiera a lepenky. Odolnosť voči vode podľa normy STN EN 204 D3, vytvrdnutie 24 h.

Vysoko kvalitné, neobyčajne pevné, vodovzdorné (podľa normy STN EN 204 D3) lepidlo na drevo. Lepidlo na báze PVAc vhodné najmä pre aplikácie vyžadujúce vysokú odolnosť proti vlhkosti, napríklad v kuchyniach, kúpeľniach, pivničných priestoroch, práčovniach, spižírnách, sušiarňach, …). Po zaschnutí je priehľadné. Je pevnejšia ako drevo. Má odolnosť voči teplotám od -20 °C do +60 °C. Výdatnosť 2 - 4 m2/kg. Pokiaľ je to nutné, je možné lepidlo riediť vodou. 

ROZSAH POUŽITIA:
Lepí všetky typy mäkkého a tvrdého dreva, drevovláknitých dosiek, drevotrieskových dosiek, preglejok, dyh, papiera a lepenky. Je určené pre drevené konštrukcie a spoje na pero a drážku.

NÁVOD NA POUŽITIE:
Povrch musí byť čistý, suchý, bez prachu a mastnoty. Úplne natrite oba povrchy. Počkajte dve až tri minúty, aby sa nasiakli. Spojte diely a na jednu hodinu ich pevne stlačte alebo zovrite svorkami (odporúčaný tlak je 2 - 5 kg/cm2).
Doba schnutia: 24 hodín. Mokré škvrny ihneď odstráňte vodou.

TIP:
Pre najnáročnejšie vonkajšie, stavebné a ťažké drevené konštrukcie použite lepidlo na drevo BISON PU MAX.

DÔLEŽITÉ:
Nepoužívajte pri teplote nižšej ako +5°C. Odporúčaná vlhkosť dreva 8% až 12%. Po použití riadne uzavrite obal a uložte ho na suché, chladné miesto chránené pred mrazom. Minimálna skladovateľnosť je 24 mesiacov.


Produkt neobsahuje látky klasifikované ako nebezpečné v zmysle nariadenia (ES) č. 1272/2008.

 

Top produkty

Novinky

Poštovné zdarma

Pri kúpe nad 120 euro s doručením na Slovensko

Doručenie

do Balíkoboxov po celom Slovensku

Online podpora

Snažíme sa rýchlo a profesionálne odpovedať

Nejaké otázky?

Neváhajte a napíšte nám cez náš kontaktný formulár.